«Укркондпром» вітає рішучі кроки Держпродспоживслужби з припинення реалізації підсанкційних російських товарів

Таку заяву зробив президент Асоціації «Укркондпром» Олександр Балдинюк.

Він повідомив, що Головним управлінням Держпродспоживслужби в Харківській області за результатами моніторингу ринку виявлено реалізацію заборонених кондитерських виробів російського виробництва у великих обсягах. В результаті перевірки цукерки були зняті з реалізації, а на місцеву мережу магазинів солодощів накладено штраф за продаж підсанкційних товарів.

«При перевірці однієї з торгмереж було встановлено факт торгівлі російськими цукерками, які знаходяться під санкціями і тому не можуть ввозитись та реалізовуватись в Україні. Держспоживслужбою, в межах повноважень, були складені відповідні протоколи  і виписані штрафи.» – зазначив О.Балдинюк.

Але, за його словами, мова йде не лише про торгівлю у великих обсягах підсанкційними товарами, але й про поставки такої продукції в Україну, і обсяги реалізації російських солодощів свідчать про налагоджені канали збуту.

«Зараз необхідно щоб до боротьби з потоками такого збуту долучитись правоохоронні органи – Харківська обласна прокуратура, управління СБУ в Харківській області та Національної поліції в Харківській області», – зазначив керівник «Укркондпрому».

Сторінки: 1 2

Нет ответов пока

Залишити відповідь