Шоколад у майбутньому може стати делікатесом і буде доступний не кожному.
На світових біржах продовжують зростати ціни на какао-боби, з яких роблять шоколад. Вартість тонни на світовому ринку злетіла до 6600 доларів. До того ж, українські виробники зазнають складнощів із логістикою шоколаду. Про це розповів Олександр Балдинюк, голова “Укркондпрому”, пише “Телеграф”.
Він пояснив, що транспортування шоколаду, який використовують українські кондитери, стало складнішим, насамперед через блокаду українсько-польського кордону.
З повним тестом статті можна ознайомитися за посиланням: https://socportal.info/ua/news/podorozhchannya-solodoshchiv-v-ukraini-neminuche-i-tce-mozhe-statisya-naiblizhchim-chasom-virobniki/
Залишити відповідь