Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:
— ДСТУ 2630 «Технологічні процеси та устаткування до них в кондитерському виробництві. Терміни та визначення понять»;
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 13.07.2018 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com
_______________________________________________________________
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію Зміни до національного стандарту:
— Зміна № 1 до ДСТУ 8004 «Концентрати харчові. Метод визначення вологи»
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 30.09.2018 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com