Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює перші редакції трьох національних стандартів та двох змін до національних стандартів:
- ДСТУ “Вироби пастильні. Загальні технічні умови”;
- ДСТУ 3781 “Печиво. Загальні технічні умови;
- ДСТУ 4188 “Халва. Загальні технічні умови;
- Зміна № 1 до ДСТУ 5005:2014 “Жири рослинні. Ексвіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови;
- Зміна № 1 до ДСТУ 4333:2018 “Мармелад. Загальні технічні умови”.
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 05.07.2021 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com