Проекти стандартів в 2019

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:

— ДСТУ 4394 «Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 21.03.2019 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

ДСТУ 4394 Кава натур розч (20.11.2018) (Восстановлен)

_______________________________________________________________

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:

— ДСТУ 2903 «Концентрати харчові. Сніданки сухі-Снеки. Загальні технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 10.06.2019 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

ДСТУ 2903 сухі сніданки-снеки 1-а ред 2019рік

______________________________________________________________

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:

— ДСТУ 4135 «Цукерки. Загальні технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 04.09.2019 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

Перегляд ДСТУ Цукерки_ 2019

______________________________________________________________

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:

— ДСТУ 4228 «Драже. Загальні технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 12.10.2019 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

ДСТУ 4228 ДРАЖЕ_перша редакція

_____________________________________________________________

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту:

— ДСТУ 4849 «Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 04.11.2019 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

_ДСТУ НАПОЇ КАВОВІ розчинні 2019 ререгляд перша редакція

______________________________________________________________

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює перші редакції двох національних стандартів:

— ДСТУ  «Чай чорний нефасований. Технічні умови»;

— ДСТУ «Чай зелений нефасований. Технічні умови».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 05.02.2020 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@gmail.com

ДСТУ на чай зеленого нефасований (перша редакція)

ДСТУ на чай чорний нефасований (перша редакція)