Склад
Спеціалізованої галузевої дегустаційної комісії з оцінки якості
кондитерських виробів, харчових концентратів, кави, чаю та напоїв на їх основі
№ п/п | П.І.Б. | Посада |
1 | Балдинюк Олександр Васильович | Президент Асоціації «Укркондпром», голова СГДК |
2 | Лупандіна Людмила Олександрівна | Головний спеціаліст відділу політики якості департаменту сільського розвитку Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України |
3 | Адамчук Таміла Володимирівна | Старший науковий співробітник Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. академіка Медведя Л.І. |
4 | Прокопенко Роман Андрійович | Головний спеціаліст відділу цінової політики та регулювання цін департаменту промислової політики Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України |
5 | Андрощук Валентина Вікторівна | Провідний інженер науково-дослідного відділу з розробки та технічної перевірки стандартів управління національної |
6 | Дорохович Антонела Миколаївна | Професор кафедри хліба, кондитерського і макаронного виробництва, д.т.н., НУХТ |
7 | Кулик Ольга Вікторівна | Начальник СИЯ ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків’янка» |
8 | Проценко Лариса Михайлівна | Начальник виробничої лабораторії ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» |
9 | Бондаренко Євгенія Віталіївна | Член Українського товариства товарознавців і технологів |
10 | Бородачова Наталія Володимирівна | Віце-президент ВФС «Пульс» |
11 | Мотузка Юлія Миколаївна | професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ |
12 | Стародуб Тетяна Василівна | Головний спеціаліст Департаменту продовольства Мінагрополітики України |
13 | Чернега Ірина Миколаївна | Головний технолог Асоціації «Укркондпром», секретар СГДК |