Меморандум про співробітництво та партнерство з Об’єднання польських виробників шоколадної та кондитерської продукції «POLBISCO»

29 квітня 2024 року Асоціація «Укркондпром» підписала Меморандум про співробітництво і партнерство з Об’єднання польських виробників шоколадної та кондитерської продукції «POLBISCO».
Під час підписання Меморандуму президенти асоціацій: Олександр Балдинюк та Марек Пшеждзяка обговорили нагальні проблеми розвитку кондитерської та шоколадної галузі України та Польщі, партнерські відносини в питаннях двосторонньої торгівлі, безперешкодний доступ до ринків двох країн, організацію спільних заходів, спрямованих на підтримку українських та польських виробників кондитерських виробів та шоколаду тощо.
Також піднімалося питання польсько-української кризи, асоціації виступили на користь розблокування кордонів, оскільки така ситуація утруднює товарообіг, шкодить економіці і більше торкається переробної галузі, від цього страждають споживачі тому, що погіршується доступ до товарів.

Україна та Польща є торгівельними та стратегічними партнерами, тому відновлення роботи кордонів поновлять партнерські стосунки двох країн.

Нет ответов пока

Залишити відповідь