Міжнародна виставка кондитерської промисловості «Sweet Ukraine 2017»

sweets-new (1)Технічний комітет стандартизації 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» інформує про завершення роботи Міжнародної виставки кондитерської промисловості «Sweet  Ukraine 2017» в рамках Всеукраїнського тижня харчових  технологій, яка   була організована Міністерством аграрної    політики та    продовольства України спільно з компанією«ACCO  International». Виставка проходила 12-14 вересня 2017 року в  місті Києві на Броварському проспекті, 15.

На колективному  стенді Асоціації «Укркондпром» приймали участь наступні підприємства галузі:

  • Публічне акціонерне товариство «А.В.К.» (ПАТ «А.В.К.»);
  • Приватне акціонерне товариство «Харківська бісквітна фабрика»  (ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»);
  • Акціонерне товариство «Виробниче об’єднання «КОНТІ» (АТ «ВО «КОНТІ»);
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «ВКГ «Лісова Казка» (ТОВ «ВКГ «Лісова Казка»);
  • Публічне акціонерне товариство «Полтавакондитер» (ПАТ «Полтавакондитер»);
  • Публічне акціонерне товариство «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» (ПАТ «Дніпропетровський КХК»);
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Кондитерська фабрика «Ярич» (ТОВ «КФ «Ярич»);
  • Національний орган стандартизації ДП «УкрНДНЦ».

Зазначені підприємства представляли традиційний асортимент продукції, нові види кондитерських виробів, а також вироби спеціального призначення, зокрема безглютенове печиво.

Відвідування зацікавленими особами кондитерського стенду було, як ніколи, значним. Відвідувачі цікавилися продукцією, а також пропонували свої послуги для підприємств як постачальники (виробники) сировини, пакувальних матеріалів, технологічного обладнання тощо. Також стенд кондитерської промисловості відвідали представники органів виконавчої влади: Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства аграрної політики та продовольства України; іноземні представники Грузії, Іраку, Ірану та інш.; журналісти, бізнесмени.

Окремо хочемо відзначити активну допомогу в розміщенні продукції на індивідуальних вітринах представників ПАТ «А.В.К.» та АТ «ВО «КОНТІ».

Враховуючи зазначене вище куратори галузевого стенду, в особах представників Асоціації «Укркондпром», дякують всім за участь у  Міжнародній виставці кондитерської промисловості «Sweet Ukraine 2017» в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій.

DSC00145
DSC00163
DSC00148 
DSC00152
DSC00170

 

Нет ответов пока

Залишити відповідь