План роботи ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна”

  ПЛАН РОБОТИ ТК 152 за напрямком  НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2019 РІК 

Перелік нормативних документів України

Назва національного стандарту/національної зміни Функціонал розроблення
Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 2903:2005
Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4394:2005
Концентрати харчові. Методи визначення авологи. Розроблення Зміни № 1 до ДСТУ 8004:2015
Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 2630:2007 та ДСТУ 3005-95
Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4849:2007
Ядра горіхів кешью. Технічні умови Розроблення ДСТУ, гармонізованого з міжнародним стандартом ISO 6477:1988

Сторінки: 1 2