План роботи ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна”

ПЛАН РОБОТИ ТК 152 за напрямком  НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2018 РІК 

Перелік нормативних документів України

Назва національного стандарту/національної зміни Функціонал розроблення
Вафлі. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4033-2001
Рулети бісквітні. Загальні технічні умови. Перегляд ДСТУ 4460:2005
Мармелад. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4333-2004
Прянощі та приправи. Імбир цілий, шматочками або мелений. Технічні умов. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 1003:2005
Какао-боби. Специфікаця та вимоги до якості. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 1114:2007, ДСТУ ISO 2291:2007, ДСТУ ISO 2451:2009
Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води. Розроблення зміни № 1 до ДСТУ ISO 1446
Какао-боби. Відбирання проб. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 2292:2007
Кава зелена в мішках. Визначення розміру ручним просіюванням. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 4150:2004
Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 6668:2005
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°С). Розроблення зміни № 1 до ДСТУ ISO 7513
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 8455:2007
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування. Розроблення Зміни № 1 до ДСТУ ISO 8455
Кава зелена. Настанова щодо методів описування характеристик. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 9116:2005
Кава розчинна. Критерії достовірності. Розроблення національного НД, гармонізованого з міжнародним стандартом ISO 24114:2011
Чай. Визначення водного екстракту. Розроблення національного НД, гармонізованого з міжнародним стандартом ISO 9768:1994
Чай. Визначення водного екстракту. Розроблення поправки до ДСТУ ISO 9768

ПЛАН РОБОТИ ТК 152 за напрямком  НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2017 РІК 

Перелік нормативних документів України

Назва національного стандарту/національної зміни Функціонал розроблення
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови. Перегляд ДСТУ 4660:2006
Цукерки. Загальні технічні умови. Розроблення зміни № 1 до ДСТУ 4135:2014
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 2633:2007
Шоколад. Загальні технічні умови. Розроблення Зміни № 1 до ДСТУ 3924:2014
Какао-масло. Загальні технічні умови. Розроблення  національного НД на заміну ДСТУ 5004:2008
Какао-порошок. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4391:2005 та ДСТУ 7375:2013
Какао терте. Загальні технічні умови. Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 5006:2008
Цукерки. Загальні технічні умови. Розроблення  Зміни № 2 до ДСТУ 4135:2014

Сторінки: 1 2