Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:
— ДСТУ 4333 «Мармелад. Загальні технічні умови»;
— ДСТУ 4033 «Вафлі. Загальні технічні умови»;
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 21.11.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net
04.09.2017 перегляд ДСТУ мармелад
15.09.2017 вафлі перша редакція
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту
— ДСТУ 4460 «Вироби бісквітні. Бісквіт та рулети. Загальні технічні умови»
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 02.10.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту
— ДСТУ 4429 «Галети. Загальні технічні умови»
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 30.08.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту
— ДСТУ 4052 «Крекер. Загальні технічні умови»
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 20.08.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:
— ДСТУ 5006 «Какао терте. Загальні технічні умови»;
— ДСТУ 4391 «Какао-порошок. Загальні технічні умови»;
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 22.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net
01.03.2017 ДСТУ 5006 _Какао терте
01.03.2017_ДСТУ 4391 Какао порошок
Шановні колеги.
Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:
— ДСТУ 4660 «Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови»;
— ДСТУ 5004«Какао-масло. Загальні технічні умови»;
— ДСТУ 2633«Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять».
Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 03.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net