Проекти стандартів в 2017

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:

— ДСТУ 4333 «Мармелад. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 4033 «Вафлі. Загальні технічні умови»;

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 21.11.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

04.09.2017 перегляд ДСТУ мармелад

15.09.2017 вафлі перша редакція

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту

— ДСТУ 4460 «Вироби бісквітні. Бісквіт та рулети. Загальні технічні умови»

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 02.10.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

01.08.2017 Рулети перегляд

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту

— ДСТУ 4429 «Галети. Загальні технічні умови»

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 30.08.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

ДСТУ ГАЛЕТИ 2017_27.06.17

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює першу редакцію національного стандарту

— ДСТУ 4052 «Крекер. Загальні технічні умови»

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 20.08.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

ДСТУ 4052 КРЕКЕР

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:

— ДСТУ 5006 «Какао терте. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 4391 «Какао-порошок. Загальні технічні умови»;

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 22.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

01.03.2017 ДСТУ 5006 _Какао терте

01.03.2017_ДСТУ 4391 Какао порошок

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 “Продукція кондитерська та харчоконцентратна” оприлюднює перші редакції національних стандартів:

— ДСТУ 4660 «Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 5004«Какао-масло. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 2633«Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 03.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

перегляд 13.02.2017 ДСТУ 2633 Перша редакція

Перегляд 21.02.2017 ДСТУ 5004

31.01.2017_Напівфабрикати Глазурі та маси для формування