«Укркондпром» вітає рішучі кроки Держпродспоживслужби з припинення реалізації підсанкційних російських товарів

 Президент Асоціації нагадав, що кондитерська галузь стала однією з мішеней російської агресії в Україні, внаслідок чого галузь втратила майже половину обсягів експорту та третину обсягів виробництва.

 «Реалізація російських солодощів в Україні – це не лише порушення українського законодавства та несплата податків в український бюджет, а й фінансування російської агресії в Україні» – заявив О.Балдинюк.

Президент «Укркондпрому» відзначив важливість прийнятого рішення з припинення реалізації заборонених кондитерських виробів російського виробництва та закликав продовжувати боротьбу з підсанкційними товарами.

«Адже йдеться, ймовірно, не лише про кондитерку, а й про ввезення інших підсанкційних товарів, які потім реалізуються в Україні.

Як повідомлялось, Держпродспоживслужба у Харкові застосувала штрафні санкції до мережі магазинів солодощів за продаж російських цукерок

Відповідно до Постанови КМУ від 30.12.2015 № 1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації», згідно Переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, ввезення та реалізація зазначеної продукції заборонено.

Сторінки: 1 2

Нет ответов пока

Залишити відповідь