ПЛАН РОБОТИ ТК 152 за напрямком НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2018 РІК
Перелік нормативних документів України
Назва національного стандарту/національної зміни | Функціонал розроблення |
Вафлі. Загальні технічні умови. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4033-2001 |
Рулети бісквітні. Загальні технічні умови. | Перегляд ДСТУ 4460:2005 |
Мармелад. Загальні технічні умови. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4333-2004 |
Прянощі та приправи. Імбир цілий, шматочками або мелений. Технічні умов. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 1003:2005 |
Какао-боби. Специфікаця та вимоги до якості. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 1114:2007, ДСТУ ISO 2291:2007, ДСТУ ISO 2451:2009 |
Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води. | Розроблення зміни № 1 до ДСТУ ISO 1446 |
Какао-боби. Відбирання проб. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 2292:2007 |
Кава зелена в мішках. Визначення розміру ручним просіюванням. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 4150:2004 |
Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 6668:2005 |
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°С). | Розроблення зміни № 1 до ДСТУ ISO 7513 |
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 8455:2007 |
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування. | Розроблення Зміни № 1 до ДСТУ ISO 8455 |
Кава зелена. Настанова щодо методів описування характеристик. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ ISO 9116:2005 |
Кава розчинна. Критерії достовірності. | Розроблення національного НД, гармонізованого з міжнародним стандартом ISO 24114:2011 |
Чай. Визначення водного екстракту. | Розроблення національного НД, гармонізованого з міжнародним стандартом ISO 9768:1994 |
Чай. Визначення водного екстракту. | Розроблення поправки до ДСТУ ISO 9768 |
ПЛАН РОБОТИ ТК 152 за напрямком НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2017 РІК
Перелік нормативних документів України
Назва національного стандарту/національної зміни | Функціонал розроблення |
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови. | Перегляд ДСТУ 4660:2006 |
Цукерки. Загальні технічні умови. | Розроблення зміни № 1 до ДСТУ 4135:2014 |
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 2633:2007 |
Шоколад. Загальні технічні умови. | Розроблення Зміни № 1 до ДСТУ 3924:2014 |
Какао-масло. Загальні технічні умови. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 5004:2008 |
Какао-порошок. Загальні технічні умови. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 4391:2005 та ДСТУ 7375:2013 |
Какао терте. Загальні технічні умови. | Розроблення національного НД на заміну ДСТУ 5006:2008 |
Цукерки. Загальні технічні умови. | Розроблення Зміни № 2 до ДСТУ 4135:2014 |