План роботи ТКС 152

ПРОПОЗИЦІЇ «УКРКОНДПРОМУ» ЩОДО ФОРМУВАННЯ ЩОРІЧНОГО ПЛАНУ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА 2012 РІК ЗА КОШТИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

Перелік нормативних документів України

п/п

Перелік стандартів

Примітка

1

ДСТУ «Кава зелена для промислової переробки. Загальні технічні умови»

Розробити вперше

2

Зміна № 1 до ДСТУ 5059:2008 «Вироби кондитерські. Методи визначення цукрів»

Перегляд

3

Зміна № 3 до ДСТУ 4394:2005 «Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови»

Перегляд згідно Директиви

1999/4/ЄС від 22.02.1999 р. відносно екстрактів кави та цикорію

Гармонізація міжнародних та європейських стандартів

№ п/п

Перелік стандартів

Примітка

1

ISO 6673:2003 Кава зелена сира. Визначення масової частки вологи за температури 105 0С

Перевидання

2

ISO 4149:2005 Кава зелена сира. Контроль за запахом і візуальний контроль, визначення вмісту домішок і дефектів

Перевидання

ПЕРСПЕКТИВНІ ПЛАНИ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА ПЕРІОД 2013 — 2014 РР. ЗА КОШТИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

п/п

Перелік стандартів

Примітка

1

ГОСТ 16835-81 Ядра орехов фундука. Технические условия

Перегляд

2

ГОСТ 16831-71 Ядро миндаля сладкого

Перегляд

3

ГОСТ 11293-89 Желатин. Технические условия

 

Перегляд

4

ГОСТ 15113.4-77 Концентраты пищевые. Методы определения влаги

Перегляд

5

ГОСТ 15113.9-77 Концентраты пищевые. Методы определения жира

Перегляд

6

ГОСТ 29049-91 Пряности. Корица. Технические условия

Перегляд

7

ГОСТ 29053-91 Пряности. Перец красный молотый. Технические условия

Перегляд

8

ГОСТ 29050-91 «Пряности. Перец черный и белый. Технические условия»

Перегляд

9

ГОСТ 29045-91 «Пряности. Перец душистый. Технические условия»

Перегляд

10

ГОСТ 6805-97 Кофе натуральный жареный. Общие технические условия

Перегляд