Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки (методичні рекомендації)

Лют 13 2012 Опубликовал в ДОКУМЕНТИ

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом МОЗ України
від 2 липня 2004 р. № 329

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки

МР 4.4.4-108-2004

1. Вступ

Методичні рекомендації розроблені для здійснення виробничого контролю на харчових та переробних підприємствах України за вмістом важких металів та миш’яку, радіонуклідів, нітратів, N-нітрозамінів, мікотоксинів, гістаміну, антибіотиків, гормональних препаратів, пестицидів, мікроорганізмів, деяких харчових добавок у продовольчій сировині, харчових продуктах, в т. ч. біологічно активних харчових добавках (БАД), які виробляються в Україні.

Документом рекомендована періодичність контролю за контамінантами хімічної і біологічної природи в продовольчій сировині, харчових продуктах та методи їх визначення, оскільки відповідальність за якість готової продукції та її безпеку несе підприємство, що випускає цю продукцію.

Читати повний текст документу

 

Нет ответов пока

Залишити відповідь