Проекти стандартів в 2017

 

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює перші редакції національних стандартів:

— ДСТУ 4660 «Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 5004«Какао-масло. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 2633«Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять».

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 03.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

перегляд 13.02.2017 ДСТУ 2633 Перша редакція

Перегляд 21.02.2017 ДСТУ 5004

31.01.2017_Напівфабрикати Глазурі та маси для формування

 

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює перші редакції національних стандартів:

— ДСТУ 5006 «Какао терте. Загальні технічні умови»;

— ДСТУ 4391 «Какао-порошок. Загальні технічні умови»;

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 22.04.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

01.03.2017 ДСТУ 5006 _Какао терте

01.03.2017_ДСТУ 4391 Какао порошок

 

Шановні колеги.

Відповідно до Закону України «Про стандартизацію» та відповідно до положень основоположних стандартів у сфері стандартизації — ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» оприлюднює першу редакцію національного стандарту

— ДСТУ 4052 «Крекер. Загальні технічні умови»

Прошу всіх зацікавлених осіб надавати свої коментарі та пропозиції до 20.08.2017 року на адресу Асоціації: 01001, м. Київ, вул. М.Житомирська, 3А або в електронному вигляді на адресу: ukrkondprom@cyfra.net

ДСТУ 4052 КРЕКЕР