Звіт діяльності за 2017 рік
Спеціалізованої галузевої дегустаційної комісії з оцінки якості кондитерських виробів, харчових концентратів, кави, чаю та напоїв на їх основі (СГДК).
На засіданні СГДК були оцінені види виробів, які були представлені на підставі розроблення нових рецептур, відпрацювання технологічних параметрів, зміна/заміна сировини (перезатвердження), а також продовження термінів придатності (за умови наявності протоколів випробувань від акредитованих лабораторій):
Цукерки з шоколадної маси з різними фруктовими добавками | 8 |
Цукерки з круп’яним корпусом не глазуровані/ глазуровані конд.гл. | 0/2 |
Цукерки з кондитерської маси глазуровані конд.гл. | 5 |
Цукерки вафельні не глазуровані/ глазуровані конд.гл. | 0/3 |
Цукерки з суміші сухофруктів не глазуровані/глазуровані конд.гл. | 10/0 |
Цукерки праліноподібні неглазуровані/глазуровані шок.гл./глазуровані конд.гл. | 0/16 |
Цукерки з начинкою суфле глазуровані кон.гл. | 10 |
Цукерки з жировою начинкою не глазуровані/глазуровані конд.гл. | 0/14 |
Цукерки з желейною, молочною та білковою масою | 4 |
Вафлі не глазуровані/глазуровані конд.гл. | 17/0 |
Крекер | 15 |
Печиво цукрове не глазуроване/глазуроване конд.гл. | 40/0 |
Печиво здобне | 5 |
Карамель | 44 |
Печиво затяжне не глазуроване/глазуроване конд.гл. | 54/0 |
Мармелад | 3 |
Зефір | 2 |
Снеки | 11 |
Драже | 13 |
Вироби екструдовані | 2 |
Печиво-сендвічі | 24 |
Бісквітні вироби | 15 |
Какао-порошок | 4 |
Грильяж/ м’який грильяж | 15/15 |
Торт | 3 |
Шоколад молочний з начинкою | 3 |
Сухі приправи | 9 |
Халва | 18 |
Ірис тиражний | 17 |
Печиво цукрове з джемом (тарталетки) | 5 |
Всього: | 406 |